Marie Méro x SELF

Marie Méro x SELF

14 - 20 oktober | Week van de Belgische Mode

Dit jaar wordt de eerste editie van de Week van de Belgische Mode georganiseerd, met als doel de mode en merken uit eigen land in de kijker te zetten en breder bekend te maken. Marie Méro - het eigentijds, Belgische modemerk voor vrouwen van alle generaties - is trotse deelnemer van dit initiatief en bundelt ter ere daarvan de krachten met Isabelle Ulenaers van SELF: een lijn van 100% natuurlijke verzorgingsproducten die uiteráárd...ook op en top Belgisch is!

De broers Steven en Ruben Van der Elst staan als tweede generatie aan het hoofd van het eigen label Marie Méro. Door hun innovatieve aanpak kende het merk de laatste jaren een forse groei. Er is dan ook een duidelijke verfrissing en vernieuwing binnen de collectie zichtbaar. Isabelle Ulenaers - boegbeeld van SELF - ging dit jaar aan de haal met de titel van ‘beloftevolle ondernemer van het jaar’. We hebben dus te maken met talentvolle ondernemers die elkaar steunen en hun ambitie om verder te groeien willen delen.

Onder de noemer #proudtowearmariemero wil Marie Méro vrouwen laten stralen en fier doen voelen Marie Méro te dragen. Om zo het beste in zichzelf naar boven te halen en dat ook te tonen. Ook SELF deelt die filosofie. Zij willen eveneens een bron van inspiratie zijn voor trotse vrouwen.

Story image

 

"De Week van de Belgische Mode zijn wij zeer genegen. Uit onderzoek blijkt dat heel wat mensen van sommige merken niet eens weten dat ze Belgisch zijn. Dat geldt ook voor Marie Méro. Sinds onze rebranding voegen we daarom zoveel mogelijk het label ‘Belgisch’ en #ikkoopbelgisch toe in onze communicatie.’’ - Ruben Van der Elst.
"Er wordt steeds vaker gekozen voor Belgische labels. Mensen zijn zich namelijk meer bewust van het feit dat Belgische merken voor kwaliteit staan." - Isabelle Ulenaers

Van 11 tot en met 21 oktober is de 'Marie Méro x SELF' ‘on the go’ beautybag (€ 58) met allerlei exclusieve verzorgingsproducten uitzonderlijk te verkrijgen bij Marie Méro en SELF.

Dorothée Marcus PR Manager, MMBSY

Over Marie Méro

Marie Méro, eigentijds modemerk dat fier is om Belgisch te zijn. Marie Méro Kleedt elke vrouw, over generaties heen, en laat haar heel graag stralen. Bij Marie Méro vind je een complete, stijlvolle outfit voor elk moment van de dag en voor iedere gelegenheid. Eigentijdse en kwalitatieve designs, in een perfecte pasvorm, voor elk lichaamstype van maat 36 tot 48. Marie Méro is verkrijgbaar in de betere multimerkenwinkels in binnen-en buitenland en online.

 Marie Méro is het eigen modelabel van de nv J. Van der Elst, een familiebedrijf actief in de modesector sinds 1971. Van ontwerp tot verkoop: alles gebeurt in eigen beheer en staat onder leiding van de tweede generatie, de broers Steven en Ruben Van der Elst.

 Met de hashtag #proudtowearmariemero verklaart Marie Méro de liefde aan alle fiere vrouwen die Marie Méro dragen en sharen. Je kan alles wat Marie Méro doet en lanceert dagelijks volgen via Facebook en Instagram @Mariemerowomen.

 

 

 

Over Marie Méro

Marie Méro, eigentijds modemerk dat fier is om Belgisch te zijn.
Kleedt elke vrouw, over generaties heen, en laat haar heel graag stralen.
Bij Marie Méro vind je een complete, stijlvolle outfit voor elk moment van de dag en voor iedere gelegenheid. Eigentijdse en kwalitatieve designs, in een perfecte pasvorm, voor elk lichaamstype van maat 36 tot 48.

Marie Méro is het eigen modelabel van de nv J. Van der Elst, een familiebedrijf actief in de modesector sinds 1971. Van ontwerp tot verkoop: alles gebeurt in eigen beheer en staat onder leiding van de tweede generatie, de broers Steven en Ruben Van der Elst.
Je vindt de collectie Marie Méro in de betere multimerkenwinkels in binnen-en buitenland en online.

Met de hashtag #proudtowearmariemero verklaart Marie Méro de liefde aan alle fiere vrouwen die Marie Méro dragen en sharen.
Je kan alles wat Marie Méro doet en lanceert dagelijks volgen via Facebook en Instagram @Mariemerowomen.

Marie Méro
Brugstraat 188
9880 Aalter