Marie Méro concept store Gent in een nieuw kleedje!

Marie Méro concept store Gent in een nieuw kleedje!

Op vrijdag 5 april openen de deuren van de vernieuwde concept store in Gent. Het pand op de Vogelmarkt 20 onderging een volledige make-over. De heropening zal niet onopgemerkt voorbijgaan, met heel wat feestelijke acties op het programma.

In 2009 startte Marie Méro met de uitbouw van eigen concept stores. Na Knokke, was in 2010 Gent aan de beurt. Ondertussen zijn er 6 concept stores. Marie Méro investeerde de laatste jaren voortdurend in innovatie. Er waait een frisse wind door de collectie en deze lijn wil het merk ook doortrekken in de huisstijl en inrichting van de concept stores.

Het nieuwe interieur moet de collecties nóg beter doen uitkomen en de winkel een elegante en eigentijdse uitstraling geven. Een plek waar Marie Méro klanten zich thuis voelen en in alle rust kunnen aankopen. Wie behoefte heeft aan stijladvies en een persoonlijke service, kan een afspraak maken voor een privé shopping-sessie.

Op 5 april verwelkomen Christine en Laurence de bezoekers met heerlijke bubbels en hapjes. Een leuke attentie ligt klaar voor iedere klant. Zaterdag 6 en 13 april stelt een professionele mannequin de lente/zomercollectie 2019 voor. Tijdens koopzondag in Gent, op 7 april, kan je in de Marie Méro concept store terecht van 13u tot 18u.

Wie zin heeft in een exclusieve Marie Méro avond, stipt best woensdag 10 april aan in de agenda! Inschrijven kan via gent@mariemero.eu of 09 225 64 46

Over Marie Méro

De NV J. Van der Elst is een Belgische familiale onderneming gevestigd in Aalter. Van der Elst voert als eigen label het merk Marie Méro, een total look vrouwencollectie die zich laat omschrijven als vrouwelijk en evenwichtig maar met een vleugje mystiek. Een deel van de omzet haalt het merk uit de export met als belangrijkste afnemers Engeland, Ierland en Nederland. In België is Marie Méro in de meest toonaangevende multimerkenzaken terug te vinden alsook bij Galeria Inno.

In 2010 startte het merk met de uitbouw van eigen Marie Méro shops in België:

  • Knokke: Lippenslaan 226
  • Gent: Vogelmarkt 20
  • Nieuwpoort: Koning Albert 1 Laan 166
  • Roeselare: Ooststraat 97
  • Leuven: Bondgenotenlaan 93
  • Mechelen: Ijzerenleen 9-11

De collectie Marie Méro is verkrijgbaar in de maten 36 t/m 48 (NL: 34 t/m 46)

Info verkooppunten: +32 (0)9 374 11 71 of www.mariemero.eu

Over Marie Méro

Marie Méro is een Belgische total look vrouwencollectie. Op en top vrouwelijk, evenwichtig, maar met een vleugje mystiek. De collectie richt zich tot dames die stijlvolle mode verkiezen. Een stijl die zich graag laat dragen bij feestelijke aangelegenheden, maar die achteraf makkelijk kan worden doorgedragen in het dagelijkse leven. Marie Méro situeert zich in het middenhoog prijssegment en omvat twee collecties per jaar (zomer en winter).

Marie Méro
Brugstraat 188
9880 Aalter