Marie Méro, Belgisch modemerk in volle evolutie

Marie Méro, Belgisch modemerk in volle evolutie

“We willen een groeiende ondernemer zijn in de Belgische mode”, luidde het bij Marie Méro en bundelde daarom de krachten om een nieuwe wind te laten waaien. Het Belgische modemerk vernieuwt de concept stores, pakt uit met een vernieuwde beeldtaal, een uitgepuurde huisstijl, gerestylede collecties en een gedefinieerd merkverhaal.

"Onder de noemer #proudtowearmariemero wil Marie Méro haar klanten fier maken en bedanken dat ze het merk dragen. We willen graag dankzij onze klanten, die ons iedere dag inspireren uitgroeien tot een lifetime value brand."
- Ruben Van der Elst (CEO Marie Méro)

Marie Méro verbindt generaties

Met de nieuwe beeldtaal en merkverhaal, brengt Marie Méro een generatieverhaal dat mama’s, dochters en vriendinnen met elkaar verbindt.

Leeftijd is vandaag geen onderscheidende factor meer, integendeel. Vrouwen uit verschillende generaties inspireren elkaar en vullen elkaar aan, dat voelen we ook bij onze klanten.   
- Steven Van der Elst (CEO & Head of design Marie Méro)

Marie Méro is een eigentijds modemerk dat fier is om Belgisch te zijn. Marie Méro kleedt elke vrouw, voor elk lichaamstype van maat 36 tem 48, en laat hen heel graag stralen. En dat voor elk moment van de dag. Marie Méro brengt complete, kwalitatieve en comfortabele outfits, in een perfecte pasvorm met hoogwaardige stoffen.  

Onder de noemer #proudtowearmariemero wil Marie Méro hun klanten laten stralen en fier laten voelen Marie Méro te dragen. Om zo het beste in hunzelf naar boven te laten halen en dat ook te tonen.

Marie Méro drukt stempel op Belgische modekaart

Marie Méro wil een groeiende ondernemer zijn in de Belgische mode. De ambitie is om omnichannel te verkopen en bereikbaar te zijn in zowel België als in het buitenland. In 2009 startte Marie Méro met de uitbouw van eigen concept stores. Na Knokke, was in 2010 Gent aan de beurt. Ondertussen zijn er 6 eigen stores en plant Marie Méro een nieuwe opening in 2020.

"We zijn uiteraard altijd te bereiken via onze online shop én heel wat multimerken winkels in België, Nederland, Engeland en Ierland . In eigen land openen we begin 2020 nog een store in Hasselt. We hebben er ongelooflijk veel zin in!"
- Ruben Van der Elst, CEO Marie Méro

Marie Méro investeerde de laatste jaren voortdurend in innovatie. Er waait een frisse wind door de collectie en deze lijn wil het merk ook doortrekken in de huisstijl en inrichting van de concept stores. Het nieuwe interieur moet de collecties nóg beter doen uitkomen en de winkel een elegante en eigentijdse uitstraling geven. Een plek waar Marie Méro klanten zich thuis voelen en in alle rust kunnen aankopen. Daarnaast wil Marie Méro inzetten op customer experience in de eigen concept stores en via haar retailers. Wie behoefte heeft aan stijladvies en een persoonlijke service, kan een afspraak maken voor een privé shopping-sessie.

Facts and figures

Marie Méro is een op en top Belgisch modeverhaal, opgericht door de familie Van der Elst. Ruben & Steven Van der Elst zijn als zonen de tweede generatie ondernemers en willen Marie Méro gezond laten verder groeien. In 2021 viert Van der Elst NV 50 jaar, sinds de oprichting zijn alle collecties designed in België en geproduceerd in Europa. Marie Méro wil verder groeien in eigentijdse kwalitatieve designs op maat van elke vrouw. 


Ontdek hier alle FW19 campagnebeelden. Klik hier voor de packshots en hier voor de lookbookbeelden.


Socials

www.mariemero.be
@mariemerowomen
#proudtowearmariemero

Over Marie Méro

Marie Méro, eigentijds modemerk dat fier is om Belgisch te zijn.
Kleedt elke vrouw, over generaties heen, en laat haar heel graag stralen.
Bij Marie Méro vind je een complete, stijlvolle outfit voor elk moment van de dag en voor iedere gelegenheid. Eigentijdse en kwalitatieve designs, in een perfecte pasvorm, voor elk lichaamstype van maat 36 tot 48.

Marie Méro is het eigen modelabel van de nv J. Van der Elst, een familiebedrijf actief in de modesector sinds 1971. Van ontwerp tot verkoop: alles gebeurt in eigen beheer en staat onder leiding van de tweede generatie, de broers Steven en Ruben Van der Elst.
Je vindt de collectie Marie Méro in de betere multimerkenwinkels in binnen-en buitenland en online.

Met de hashtag #proudtowearmariemero verklaart Marie Méro de liefde aan alle fiere vrouwen die Marie Méro dragen en sharen.
Je kan alles wat Marie Méro doet en lanceert dagelijks volgen via Facebook en Instagram @Mariemerowomen.

Marie Méro
Brugstraat 188
9880 Aalter